Reacties van ouders:

Lieve Marga,

Bedankt voor de fantastisch leuke lessen!

Het was in één woord geweldig!! Iedere les weer een feestje, hebben ontzettend genoten! Dank voor de liefdevolle aandacht en alle leuke momenten! We gaan je missen!! Héél veel geluk en een inspirerende Peru reis.

Liefs Feline en Sanne.

Zojuist gaf ik mij en Kyra op voor de Lente cursus donderdagen vanaf 11 april. Hopelijk is er plek! We vinden de wintercursus allebei echt een feestje, brengt zoveel energie en vreugde! Thuis genieten ze er ook van mee, nu ik de liedjes zing.

 

Ervaring Muziek op schoot 

 

Mijn dochtertje Hannah en ik hebben vele cursussen mogen genieten van de Muziek op Schoot lessen bij Marga, van babygroep t/m peuter/kleutergroep.

 

Elke les was opnieuw een feestje. Het was écht ons moment samen. Genieten van muziek maken, liedjes zingen, dansjes maken en muzikale spelletjes doen samen met andere ouders en hun kindjes in een heel ongedwongen sfeer. Niets moet, alles mag. Dit was heel fijn. Hannah wilde vaak liever kijken dan mee doen. En dat was helemaal goed!

 

Marga geeft de lessen met veel passie, liefde en plezier en dat voel je tijdens de lessen. Ze maakt meteen verbinding met alle kinderen. Er komen heel veel onderwerpen voorbij uit het dagelijks leven die zo herkenbaar zijn voor de kinderen. Naast de vele muziekinstrumenten worden er heel veel andere leuke materialen gebruikt zoals bellenblaas, watjes als sneeuw, bladeren, verkleed-kleren, ballen en nog heel veel meer! 

Dit vond mijn dochter altijd prachtig! Vooral het gooien met sneeuw en bladeren in de lucht vonden veel kinderen prachtig! De lessen sloten ook altijd mooi aan bij het seizoen en de feestdagen. Voor de kinderen een feest van herkenning! 

 

Doordat we steeds verder gingen met de cursussen het hele jaar door, kwam er steeds meer muziek en vrolijkheid in huis, die ook aanstekelijk werkte voor iedereen, die bij ons over de vloer kwam!

 

Een superleuke activiteit om samen met je kindje te doen, zeker ook voor je baby! Ik wens alle ouders veel muziek en knuffelplezier! 

 

Mathilde Serné

 

RECENSIE VAN DE "HAARLEMMER"