Kosten Lentecursus:

MAANDAG         12  LESSEN      KOSTEN    € 165,-

WOENSDAG       12  LESSEN      KOSTEN    € 165,-

DONDERDAG    11  LESSEN       KOSTEN    € 155,-

VRIJDAG             12  LESSEN       KOSTEN    € 165,-

BIJ TUSSENTIJDS INSTROMEN IN DE LENTECURSUSSEN, WORDEN DE PRIJZEN AANGEPAST.                                    (Bij een volledige cursus zijn de lessen relatief iets goedkoper per les).

Twee kinderen met verschillende leeftijd in dezelfde groep:

- Het eerste kind betaald het volledige bedrag ( € 165,-) van het cursusgeld.

 

- Kortingen hieronder beschreven gelden alleen voor inschrijving voor volledige cursus!

Het tweede kind gaat mee naar de les van je peuter voor:

 

- BABY t/m 10 maanden mag GRATIS mee naar de peutergroep van broer/zus.

 

- Baby van 11, 12, 13 maanden gaat mee naar de les van je peuter voor € 85,- 

 

- Dreumes van 14, 15, 16 maanden gaat mee naar de les van je peuter voor € 105,-  

 

- Kinderen vanaf 17 maanden gaan mee naar de les van je peuter voor € 125,- 

Twee kinderen van verschillende leeftijd in verschillende groepen:

Schrijft u TWEE KINDEREN in voor een volledige cursus en in verschillende groepen, dan krijgt het tweede kind € 25,- korting op het cursusgeld, ongeacht de leeftijd van beide kinderen. De lessen zijn dan helemaal afgestemd op de leeftijd van je beide kinderen afzonderlijk.

In-het-zonnetje-korting:

Ouders, die drie of meer volledige cursussen gevolgd hebben bij mijn Muziek op Schoot-cursussen en zich opnieuw inschrijven voor een volledige cursus, worden door mij in het zonnetje gezet met de in-het-zonnetje-korting en mogen € 15,-  aftrekken van het cursusbedrag!!!

 

Als je met twee kinderen komt, geldt de in-het-zonnetje-korting wel voor het eerste kind, maar niet voor het tweede kind, omdat het tweede kind al korting krijgt.

Vakantie:

Heb je nog geen schoolgaande kinderen en ga je tijdens de cursus op vakantie, dan kun je vanaf twee of meer weken vakantie € 10,- korting krijgen per les, VANAF de tweede vakantieweek, MITS je de data VÓÓR AANVANG VAN DE CURSUS aan mij doorgeeft.

Korting is mogelijk voor hooguit 3 weken vakantie, d.w.z. twee maal € 10,- korting bij drie weken vakantie en éénmaal €10,- bij twee weken vakantie, omdat de eerste week geen korting heeft. iedereen gaat namelijk wel eens ad hoc 1 week op vakantie. Eén week vakantie valt niet onder de korting. de eerste week van een langere vakantie krijgt dus ook geen korting.

Wanneer de groep vol is, is korting niet mogelijk, omdat iemand anders dan graag je plek over wil nemen.

De in-het-zonnetje-korting geldt niet als je van de vakantiekorting gebruik gaat maken. Dan hebben we namelijk niet meer te maken met een volledige cursus, die volledig betaald wordt.

Schoolgaand kind of kinderen:

Soms is er voor schoolgaande kinderen op school ineens studiedag of marge-dag. Of wordt de schoolvakantie verlengd. Dan heb je ineens je handen vol!

Schoolgaande kinderen mogen dan mee naar de les van je baby, dreumes of peuter tegen een vergoeding van € 8,- contant per kind. Gaat er een vriendje of vriendinnetje mee van je kind, of een buurkind of oppaskind dan is de vergoeding een volledige les van €16,- contant. 

Komt er een ouder kind vaker dan twee keer met het jongere broertje of zusje mee, dan geldt ook de vergoeding van € 16,- contant per deelname.

Aanmelden:

WANNEER U HET AANMELDINGSFORMULIER NAAR MIJ HEBT OPGESTUURD, BENT U MIJ BETALING VERSCHULDIGD! (Zie Algemene Voorwaarden)

 

NA UW AANMELDING ONTVANGT U VAN MIJ DE BEVESTIGINGSMAIL MET DE BETAALGEGEVENS!

LET OP:

U DIENT BIJ ONTVANGST VAN BEVESTIGINGSMAIL DIRECT DE BETALING IN ORDE TE MAKEN!!!

(Zie Algemene Voorwaarden).

 

Wanneer er geen plek is voor u en uw kind wordt er uiteraard geen betaling geëist.

Wanneer u op een wachtlijst wilt komen, wordt de helft van het cursusgeld geïnd en krijgt u dit terug wanneer er geen plek is voor uw kind en u. Wanneer u in de opvolgende cursus een plek wilt, wordt dit geld gebruikt voor de eerste betaling van deze opvolgende cursus. Tweede betaling volgt dan binnen één dag na plaatsing in de opvolgende cursus.