INSTROMEN IN DE LENTECURSUS KAN ZOLANG ER PLEK IS IN DE GROEP VAN JE VOORKEUR!

DE PRIJS VAN DE CURSUS WORDT DAN AANGEPAST AAN HET AANTAL LESSEN DAT NOG GAAT KOMEN. EEN VOLLEDIGE CURSUS IS RELATIEF IETS GOEDKOPER PER LES DAN ALS JE KOMT INSTROMEN.

Kosten Lentecursus:

WOENSDAG       12  LESSEN      KOSTEN    € 165,-

DONDERDAG    12  LESSEN       KOSTEN    € 165,-

VRIJDAG             12  LESSEN       KOSTEN    € 165,-

Twee kinderen met verschillende leeftijd in dezelfde groep:

- Het eerste kind betaald het volledige bedrag ( € 165,-) van het cursusgeld.

 

- Kortingen hieronder beschreven gelden alleen voor inschrijving voor volledige cursus!

Het tweede kind gaat mee naar de les van je peuter voor:

 

- BABY t/m 10 maanden mag GRATIS mee naar de peutergroep van broer/zus.

 

- Baby van 11, 12, 13 maanden gaat mee naar de les van je peuter voor € 85,- 

 

- Dreumes van 14, 15, 16 maanden gaat mee naar de les van je peuter voor € 105,-  

 

- Kinderen vanaf 17 maanden gaan mee naar de les van je peuter voor € 125,- 

Twee kinderen van verschillende leeftijd in verschillende groepen:

Schrijft u TWEE KINDEREN in voor een volledige cursus en in verschillende groepen, dan krijgt het tweede kind € 25,- korting op het cursusgeld, ongeacht de leeftijd van beide kinderen. De lessen zijn dan helemaal afgestemd op de leeftijd van je beide kinderen afzonderlijk.

In-het-zonnetje-korting:

Ouders, die drie of meer volledige cursussen gevolgd hebben bij mijn Muziek op Schoot-cursussen en zich opnieuw inschrijven voor een volledige cursus, worden door mij in het zonnetje gezet met de in-het-zonnetje-korting en mogen € 15,-  aftrekken van het cursusbedrag!!!

 

Als je met twee kinderen komt, geldt de in-het-zonnetje-korting wel voor het eerste kind, maar niet voor het tweede kind, omdat het tweede kind al korting krijgt.

 

De in-het-zonnetje-korting GELDT NIET als je van de vakantiekorting gebruik gaat maken. Dan hebben we namelijk NIET meer te maken met een volledige cursus, die volledig betaald wordt.

Vakantie:

Voor de duidelijkheid: 

 

- VÓÓR de start van de cursus GEEF je de vakantiedata AAN MIJ DOOR. Kom je LATER in de cursus met vakantiedata dan is er GEEN vakantiekorting!

 

- Ga je 1 week op vakantie tijdens de cursus, dan is er GEEN vakantiekorting, omdat iedereen namelijk wel eens ad hoc 1 week op vakantie gaat of zomaar een dagje weg is. 

De 1e vakantieweek van een langere vakantie krijgt daarom OOK GEEN  vakantiekorting!

 

- 2de en 3de vakantieweek krijgen WEL vakantiekorting: elk €10,- korting per les.

 

- 4de vakantieweek of 5de vakantieweek krijgen GEEN korting meer. Je houdt namelijk een plek bezet met je kindje. 

 

 

- Wanneer de groep vol is, is korting niet mogelijk, omdat iemand anders dan graag je plek over wil nemen.

 

- De in-het-zonnetje-korting GELDT NIET als je van de vakantiekorting gebruik gaat maken. Dan hebben we namelijk NIET meer te maken met een volledige cursus, die volledig betaald wordt.

Schoolgaand kind of kinderen:

Soms is er voor schoolgaande kinderen op school ineens studiedag of marge-dag. Of wordt de schoolvakantie verlengd. Dan heb je ineens je handen vol!

Schoolgaande kinderen mogen dan mee naar de les van je baby, dreumes of peuter tegen een vergoeding van € 8,- contant per kind. Gaat er een vriendje of vriendinnetje mee van je kind, of een buurkind of oppaskind, neefje/ nichtje e.a. dan is de vergoeding een volledige les van €15,- contant. 

Komt er een ouder kind vaker dan twee keer met het jongere broertje of zusje mee, dan geldt ook de vergoeding van € 15,- contant per deelname.

Aanmelden:

WANNEER U HET AANMELDINGSFORMULIER NAAR MIJ HEBT OPGESTUURD, BENT U MIJ BETALING VERSCHULDIGD! (Zie Algemene Voorwaarden)

 

NA UW AANMELDING ONTVANGT U VAN MIJ DE BEVESTIGINGSMAIL MET DE BETAALGEGEVENS!

LET OP:

U DIENT BIJ ONTVANGST VAN BEVESTIGINGSMAIL DIRECT DE BETALING IN ORDE TE MAKEN!!!

(Zie Algemene Voorwaarden).

 

Wanneer er geen plek is voor u en uw kind wordt er uiteraard geen betaling geëist.

Wanneer u op een wachtlijst wilt komen, wordt de helft van het cursusgeld geïnd en krijgt u dit terug wanneer er geen plek is voor uw kind en u. Wanneer u in de opvolgende cursus een plek wilt, wordt dit geld gebruikt voor de eerste betaling van deze opvolgende cursus. Tweede betaling volgt dan binnen één dag na plaatsing in de opvolgende cursus.

 

Tussentijds INSTROMEN in de cursussen is mogelijk zolang er plek is in de groep van je keuze. Snelste manier om te weten of er plek is is via het aanmeldingsformulier, omdat ik dan meteen alle gegevens van je kind heb én weet dat je echt mee wilt en gaat doen met Muziek op Schoot. DE BETALING BIJ INSTROMEN STAAT VAST ALS JE HET AANMELDINGSFORMULIER NAAR MIJ HEBT OPGESTUURD!!! Het bedrag bij instromen hangt uiteraard af van het aantal lessen dat nog gaat komen voor jullie! 

 

Wil je eerst een vraag stellen via het contactformulier, laat dan weten in welke groep je wilt, op welke dag, hoe oud je kind precies is en wat je telefoonnummer is! Hier staat je plek NIET vast en dus ook de betaling NIET. Je stelde namelijk een vraag!