Kosten Wintercursus:

MAANDAG         12  LESSEN      KOSTEN    € 165,-

WOENSDAG       12  LESSEN      KOSTEN    € 165,-

DONDERDAG    12  LESSEN       KOSTEN    € 165,-

VRIJDAG             12  LESSEN       KOSTEN    € 165,-

BIJ TUSSENTIJDS INSTROMEN IN DE WINTERCURSUSSEN, WORDEN DE PRIJZEN AANGEPAST.                             BIJ EEN VOLLEDIGE CURSUS IS DE PRIJS PER LES RELATIEF IETS GOEDKOPER.

Twee kinderen met verschillende leeftijd in dezelfde groep:

- Het eerste kind betaald het volledige bedrag ( € 165,-) van het cursusgeld.

 

- Kortingen hieronder beschreven gelden alleen voor inschrijving voor volledige cursus!

Het tweede kind gaat mee naar de les van je peuter voor:

 

- BABY t/m 10 maanden mag GRATIS mee naar de peutergroep van broer/zus.

 

- Baby van 11, 12, 13 maanden gaat mee naar de les van je peuter voor € 85,- 

 

- Dreumes van 14, 15, 16 maanden gaat mee naar de les van je peuter voor € 110,-  

 

- Kinderen vanaf 17 maanden gaan mee naar de les van je peuter voor € 130,- 

Twee kinderen van verschillende leeftijd in verschillende groepen:

Schrijft u TWEE KINDEREN in voor een volledige cursus en in verschillende groepen, dan krijgt het tweede kind € 35,- korting op het cursusgeld, ongeacht de leeftijd van beide kinderen. De lessen zijn dan helemaal afgestemd op de leeftijd van je beide kinderen afzonderlijk.

In-het-zonnetje-korting:

Ouders, die drie of meer volledige cursussen gevolgd hebben bij mijn Muziek op Schoot-cursussen en zich opnieuw inschrijven voor een volledige cursus, worden door mij in het zonnetje gezet met de in-het-zonnetje-korting en mogen € 15,-  aftrekken van het cursusbedrag!!!

 

Als je met twee kinderen komt, geldt de in-het-zonnetje-korting wel voor het eerste kind, maar niet voor het tweede kind, omdat het tweede kind al korting krijgt.

Vakantie:

Heb je nog geen schoolgaande kinderen en ga je tijdens de cursus op vakantie, dan kun je vanaf twee of meer weken vakantie € 10,- korting krijgen per les, vanaf de tweede vakantieweek, mits je de data vóór aanvang van de cursus aan mij doorgeeft.

Korting is mogelijk voor hooguit 3 weken vakantie, d.w.z. twee maal € 10,- korting, omdat de eerste week geen korting heeft.

Wanneer de groep vol is, is korting niet mogelijk, omdat iemand anders dan graag je plek over wil nemen.

De in-het-zonnetje-korting geldt niet als je van de vakantiekorting gebruik gaat maken. Dan hebben we namelijk niet meer te maken met een volledige cursus, die volledig betaald wordt.

Schoolgaand kind of kinderen:

Soms is er voor schoolgaande kinderen op school ineens studiedag of marge-dag. Of wordt de schoolvakantie verlengd. Dan heb je ineens je handen vol!

Schoolgaande kinderen mogen dan mee naar de les van je baby, dreumes of peuter tegen een vergoeding van € 8,- contant per kind. Gaat er een vriendje of vriendinnetje mee van je kind, of een buurkind of oppaskind dan is de vergoeding een volledige les van €15,- contant. 

Komt er een ouder kind vaker dan twee keer met het jongere broertje of zusje mee, dan geldt ook de vergoeding van € 15,- contant per deelname.

Aanmelden:

Na je aanmelding ontvang je bericht.

Hierin staan ook de gegevens in voor je betaling.

Betaling binnen een week ivm de hoeveelheid aanmeldingen!

Je bent na het invullen en versturen naar mij van het aanmeldingsformulier gebonden aan betaling van het cursusgeld conform de regels, die staan in de ALGEMENE VOORWAARDEN!