Ik had geen oppas voor mijn andere kindje. Die heb ik maar even meegenomen…dat is toch wel goed?

Ik pas ineens op het kind van de buurman, die plotseling naar het ziekenhuis moest...

 

Jullie begrijpen, dat de Muziek op Schoot geen veredelde oppasdienst is. Bovendien moet ik schuiven met materialen en instrumentjes als er zomaar kindjes bijkomen. Ook verandert de sfeer van de groep als er een ouder kindje in de groep komt. Geen extra kinderen mee naar de les. Uitzondering hierop is een baby tussen de o en de 8 maanden, die in de wagen of de Maxi-Cosi ligt te slapen. Is er echt geen andere mogelijkheid, dan kan het kind deelnemen aan de groep en betaalt u de prijs van een losse les.

Er is nog een uitzondering. Op maandag, woensdag en vrijdag sluiten de scholen wel eens hun deuren voor studiedag. Op die dagen mag je je schoolgaande kinderen meenemen naar Muziek op Schoot. Alleen je eigen kinderen meenemen! Wel hoor ik dit graag even van tevoren.

 

 

Op de zaterdag is het als volgt geregeld: we organiseren één maal in de cursus een broertje-zusje-dag. Dat betekent, dat op die dag ieder kind van de cursus alle broertjes en/of zusjes mee mag nemen om mee te doen met de les. Vaak zijn dit kinderen, die al één of meerdere cursussen hebben meegedaan met Muziek op Schoot, maar inmiddels te groot zijn geworden. Ze vinden het geweldig om weer even terug te zijn.